Bel: 085-8884785!
Koplampen polijsten
Blaas doffe koplampen weer nieuw leven in door deze te laten polijsten door autospecialist Winston’s Car Cleaning. Snelheid, effectiviteit, kwaliteit!

Doffe koplampen polijsten bij Winston’s Car Cleaning

Heeft u wagen last van doffe koplampen? Laat dan uw koplampen polijsten bij Winston’s Car Cleaning in Apeldoorn en wees weer verzekerd van schone en heldere lichten. Goed voor uw zichtbaarheid en veiligheid, de kwaliteit van uw auto en natuurlijk de uitstraling. Onze specialisten gaan snel en effectief te werk om u een prachtig eindresultaat te leveren.

Veiligheid en uitstraling

Hoe ontstaat dofheid in koplampen? Tegenwoordig zijn de meeste koplampen gemaakt van kunststof met een dunne coating eroverheen. Zure regen, vuil van de weg, uv-straling en temperatuur van het lampje zorgen op den duur allemaal voor oxidatie en verwering, wat een ondoorzichtig laagje met zich meebrengt. Zulke doffe koplampen herstellen is essentieel voor uw veiligheid op de weg. Door een vage koplamp is uw licht immers minder goed zichtbaar. Daarnaast is het gewoon prettig voor het uiterlijk van uw wagen om heldere koplampen te hebben. Al helemaal als het om en bedrijfsauto gaat waarin u er representatief uit dient te zijn. Winston’s Car Cleaning zal op professionele wijze uw koplampen schoonmaken en deze weer laten glanzen.

Een kosteneffectieve oplossing

In vergelijking met vervanging is de koplampen polijsten een voordeligere en makkelijkere oplossing. Polijsten is bij ons namelijk al mogelijk vanaf €61,50 incl. btw per set koplampen. Een stuk goedkoper dan vervangen! Wanneer u uw personenauto of bedrijfswagen bij ons in Apeldoorn langsbrengt, zullen wij de koplampen reinigen, zodat deze weer compleet doorzichtig en blinkend schoon zijn. Dit doen wij met behulp van hoogwaardige middelen die een kosteneffectieve oplossing garanderen. Kwaliteit, snelheid en effectiviteit staan hierbij te allen tijde voorop.

Meer weten over onze diensten of meteen een afspraak inplannen? Bereik Winston’s Car Cleaning via het telefoonnummer 085-8884785 of via het online contactformulier en we staan u graag te woord. Wij staan klaar voor particulieren én bedrijven in de regio.

 Voor                         Na